Varastomyyjäiset pe 27.8.2021 klo 12-18

Maahantuojan varastomyyjäiset kuluttajille.

Syksyisiä vaatteita koko perheelle kouluun, toimistoon, ulkoiluun, kotoiluun… Edullisin hinnoin!

Pe 27.8.2021 klo 12-18

Kolamiilunkuja 10, 01730 Vantaa

Käteis- ja pankkikorttimaksu. Tuotteilla ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Turvallisen asioinnin varmistamiseksi, huomioithan seuraavat ohjeet:

Tulethan ostoksille vain terveenä, oireisena jää kotiin. Koronatartuntojen ehkäisemiseksi asiakkaiden toivotaan huolehtivan käsihygieniasta erityisen hyvin, käyttävän maskia ja pitävän riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Desinfioi kätesi sisään tullessasi (ja lähtiessäsi) tarjolla olevalla käsidesillä. Jos alkaa yskittää/aivastuttaa, suojaa suusi tekijällä hihaadi tai nenäliinaan.

Tervetuloa!